Missie:
Het is een belangrijke drijfveer om jou te helpen in balans te komen en eigenheid te vinden in je leven. 

Wie is Yvette?

Eigenschappen:
Ik praat makkelijk, en graag. Ik hou van uitdagingen, ben leergierig, vol compassie, empatisch, mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak. Ik ben mateloos geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met het aspect van lichaam en geest zijn één. En o ja, ik ben eigenzinnig, hou van mooie dingen en vakmanschap.

Eigenaardigheden:
Ik ben een perfectionist, ik doe lang over grote beslissingen, moet dingen laten bezinken, ik groei ergens naar toe, zoals mijn beslissing het roer om te gooien om voetreflex therapeut te worden. Dit proces heeft in dit geval wel 17 jaar geduurd!. En als ik het dan doe, dan moet het goed. Van hoogwaardige kwaliteit. En vol erin!

Studie achtergrond

Ik deed veel punniken, haken en breien samen met mijn oma en moeder. Dus toen een klasgenootje naar de MTS voor Mode en Kleding ging wilde ik dit ook. Ook al gaf de beroepstest op de middelbare school iets anders aan. Tsja…eigenwijs hè. Ik had nog nooit achter een naaimachine gezeten! Ook dit bleek me makkelijk af te gaan.

Vroege ambitie

Ik wilde een eigen winkel. Wie niet in die tijd? Tweede hands kledingwinkels waren het summum en natuurlijk de Albert Kuip markt was ’the place to be’. Dat is het niet geworden maar ik ben wel terecht gekomen in de mode industrie. Als patronenmaker, in het begin handmatig en later op een Cad Cam patronensysteem. Dit heb ik in totaal 25 jaar gedaan waarvan 18 jaar als zelfstandig ondernemer.

Wat een heerlijke voetreflexmassage! Je word fijn ontvangen en de behandeling start gelijk ontspannen met een warm voetbad en kopje thee. Yvette stelt je op je gemak en legt goed uit wat ze gaat doen. De behandeling is heerlijk ontspannen met rustige muziek en fijne bewegingen op voeten en benen. Echt een aanrader
Femke

Een nieuw begin

Mijn man wees me op de opleiding tot voetreflex therapeut bij Total Health. Daarnaast zocht ik hulp bij een coach. Noël coacht heeft me op weg geholpen om in te zien wat ik te bieden heb. Om te zien wat mijn sterke punten zijn en hier het vertrouwen uit te halen om mijn passie te volgen.  Mijn man had het goed gezien. Ik ben inmiddels helemaal senang in de voetreflex en geniet met volle teugen van iedere behandeling die ik geef!

Scholingen

Opleidingen
Specialisaties
Cursussen en bijscholingen

Missie

Wat kom ik veel potentieel tegen dat nog niet tot uiting komt door al die opvattingen die wij er op na houden, die nergens op slaan, en ons stoppen en ziek maken in plaats van ons te laten bloeien! Het is een belangrijke drijfveer om jou te helpen in balans te komen en eigenheid te vinden in je leven. ik weet het inmiddels. Ik ben Therapeut, in Hart en Nieren!

Visie

Door naar de mens als een eenheid van lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch functioneren te kijken in plaats van alleen maar naar de symptomen of de klacht kun je bij de (onderliggende) oorzaak uitkomen. De behandeling en het advies kan daardoor op de unieke mens afgestemd worden.

Dit alles valt of staat natuurlijk wel met het nemen van de verantwoordelijkheid over je eigen gezondheid. Mijn rol als therapeut is die van adviseur en begeleider.

Waarden

  • Echtheid
  • Mededogen
  • Wijsheid
  • Zachtmoedigheid
  • Vrijheid