Neuropathie door chemo

“Je lichaam zegt: Hou van jezelf!’’

Na de chemotherapie had ik neuropathie, wat zich uitte in pijnlijke huid vooral in de benen en brandende voetzolen. Als mijn man mijn voeten masseerde was dat een verademing. Zodoende bedacht ik te gaan kijken naar voetmassage. En kwam op voetreflexologie, keek naar iemand in de buurt en de recensies en kwam bij Yvette. Na een paar behandelingen was ik helemaal van alle klachten af en nu, maanden later, nog steeds. Ik ben superblij, want ik dacht te moeten leren leven met neuropathie. Yvette is een super lieve vrouw, brengt de klachten goed in kaart en behandelt heel gericht. De behandeling is prettig en ontspannend, ik viel zelfs in slaap. Absoluut aan te raden!
neuropathie voetreflex massage Den Bosch
Kim
Zeer tevreden! De tijd en aandacht was helemaal top. Kom graag terug! Wat zeg ik.. nieuwe afspraak is gemaakt.
Elisken
neuropathie door chemo voetreflexmassage