Testimonials

Het leven vormt de voet, voeten vormen het leven’’

De voetmassage van Yvette was bijzonder energetisch, liefdevol, sensitief, deskundig en empathisch. Ze heeft hele verfijnde vingers en een zachte touch. Dat komt heel koesterend binnen. Vooral bij aanvang, het drukken door de deken op de onderbenen vond ik zalig!. Mijn buik ging later borrelen, er kwam ruimte, voelde emoties en heb de hele behandeling genoten. Ik kon het ook goed ontvangen omdat ik mij op mijn gemak voelde bij Yvette. De ambiance van haar praktijk was 'Zen compleet': geuren, muziek, olie, de serene rustige inrichting. Nogmaals dank voor deze sessie. Mensen die bij jou komen zijn oprecht 'in goede handen'
Nancy

Angelique
5/5
Yvette geeft altijd met heel veel aandacht een massage. Ik voel me altijd heel ontspannen tijdens en na de massage. Ze gebruikt altijd heerlijke geurtjes met olie en een heerlijk muziekje op de achtergrond. Met leuke tips en een fijn gesprek ga je met een heerlijk positief en een fijn gevoel naar huis
5/5
Heerlijke massage! Het voelde gelijk fijn en vertrouwd. Yvette heeft een goede stevige druk en een prettige energie. Ik kreeg echt even persoonlijke aandacht. Yvette weet waar ze mee bezig is en ik kom graag terug:-)
Selina
Monique
5/5
Alle tijd heeft Yvette genomen voor de intake en de behandeling. Voetbadje en massage, zelfs de wat pijnlijke punten als ontspannend ervaren. Zo ontspannend, ik viel ervan in slaap! Dank je wel!!
Yvette laat je snel op je gemak voelen. Ze neemt de tijd. Je krijgt de volledige aandacht. De voetreflex massage was ontspannend. Ik doezelde steeds meer weg. Ik vind Yvette een fijn persoon. Ik zou anderen aanraden om naar haar toe te gaan.
Twan
Naturefulness
Wat een fijne behandeling! Was er helemaal ontspannen van. Heerlijke rustgevende muziek, de ruimte ruikt heerlijk en de massage was in een woord geweldig. Lekker kopje thee bij binnenkomst om even te landen en afsluitend aan de behandeling een glas water om weer te “aarden”. Voor herhaling vatbaar!
Rozen voetreflexmassage Den Bosch
Geertje
via Treatwell
Yvette is vriendelijk en zorgzaam. Ik heb een heerlijke voetreflex ontspanningsmassage gehad. Deskundig met de nodige uitleg over de behandeling.
Anoniem
via Treatwell