Tarief

You can’t buy happiness. But you can get a massage, which is pretty much the same thing.

Investering

 • Uitgebreide anamnese.
 • Ontspannend magnesium voetbad.
 • 45 min. Ontspanningsmassage

Zie behandeltraject voor meer informatie

 • Losse behandeling of vervolg behandeling van je behandeltraject.
 • Ontspannend magnesium voetbad.
 • Wensen, verwachtingen of tussen evaluatie.
 • 45 min. Therapeutische massage.

Zie behandeltraject voor meer informatie

Deze behandeling bestaat uit:
• Losse behandeling
• Reinigen voeten middels washandje
• 30 min. ontspanningsmassage

Deze behandeling is bedoeld wanneer je weinig tijd hebt, veel stress ervaart en even een momentje van ontspanning zoekt.

 • Hand reflexmassage duur 15 minuten. Alleen in combinatie met een voetreflex behandeling.

Duur 15 minuten. Alleen in combinatie met voetreflex behandeling.

De voetzolen worden voorzien van groene klei aangemaakt met een hydrolaat, jojoba olie en een bijpassende etherische olie. 

Welkom met rozenthee.

 • Voetbad met rozen (voet)badolie.
 • VoetreflexPlus behandeling 45 min. met rozen massage olie.
 • Warmte kompres.
 • Diepte reiniging van de voetzolen met groene klei.
 • Handreflex massage 15 minuten.
 • Complete dag-nachtverzorging voeten en onderbenen.

**Meerprijs bij een aangekocht behandeltraject van acht behandelingen € 25,- per behandeling.

Voor uitgebreide informatie zie Rozenbehandeling.

Dit traject bestaat uit acht behandelingen inclusief de intake en de analytische massage. 

Betaling vind plaats bij aanvang van het traject. Het aangekochte traject is voor onbepaalde tijd geldig.

Bij het online boeken van een afspraak kies je voor VoetreflexPlus™ met Intake 90 min. €60,- en vermeld je bij de opmerking dat je gebruik wilt maken van het behandeltraject van acht behandelingen. Bij het online betalen van de boeking wordt deze in mindering gebracht bij het betalen van het gehele behandeltraject bij aanvang. Je mag  uiteraard ook altijd een afspraak via mail en/of telefoon maken.

Voor meer informatie zie behandeltraject.

Dit pakket bestaat uit drie VoetreflexPlus™ behandelingen gericht op het reinigen en ontgiften als ondersteuning bij vermageringskuren en/of sapkuren. De inhoud van iedere behandeling is zoals omschreven in de VoetreflexPlus™ Behandeling met als extra afsluitend een groene klei voeten masker om de losgekomen afvalstoffen ook daadwerkelijk af te voeren.

Betaling vind plaats bij aanvang van het pakket. Het aangekochte pakket is voor onbepaalde tijd geldig.

Bij het online boeken van een afspraak kies je voor VoetreflexPlus™ Behandeling 75 min. €45,- en vermeld je bij de opmerking dat je gebruik wilt maken van het Detox Pakket  van drie behandelingen. Bij het online betalen van de boeking wordt deze in mindering gebracht bij het betalen van het gehele behandeltraject bij aanvang. Je mag  uiteraard ook altijd een afspraak via mail en/of telefoon maken.

Voor meer informatie zie Voetreflex Detox Pakket.

Ben je bij mij geweest middels een aanbod van Quiet Community Den Bosch? Ben je nog steeds een Quiet Member? Neem dan contact met mij op voor het speciale tarief wat voor jou geldt.

Betalen

Je kan contant betalen of ik kan je een tikkie sturen als je een mobiel telefoonnummer met WhatsApp erop hebt. Indien contant dan graag met gepast geld.

De praktijk is gelegen op de eerste etage van onze woning en daardoor moeilijker bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn.

" Yvette is een leuke, gezellige open vrouw. We hebben een gezellig kennismakingsgesprek gehad met een heerlijk kopje tjee. De behandeling was zeer ontspannend, ik was bijna in slaap gevallen. Ik ga zeker nog een keer terug en ga Yvette ook aanbevelen bij mijn vriendinnen."
Henriette

MonKi Voetreflex is sponsor van Quiet Community ‘s-Hertogenbosch.

 

Quiet Den Bosch

Quiet Den Bosch verbindt members, sponsoren en supporters in de regio. Samen armoede verzachten door elkaar te versterken. Wij geloven dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als we zorgen dat iedereen meetelt, ertoe doet. Dat geeft eigenwaarde en daardoor kracht om te leven in plaats van te overleven.

Wij werven lokale sponsors om onze members om beurten iets aan te bieden wat zij normaal gesproken niet kunnen betalen: van een tweedehands fiets tot een etentje, van een knipbeurt tot kaartjes voor een voorstelling of voetbalwedstrijd. Daarnaast geven we mensen de kans om hun talenten te (her)ontdekken en in te zetten, bijvoorbeeld als vrijwilliger: goed voor hun zelfvertrouwen én voor de mensen die ze daarmee helpen.

Heerlijk ontspannen. Voeten voelen een stuk lichter aan, goede doorbloeding. Met aandacht gemasseerd. Als het kon zou ik dit wel wekelijks willen:-)
Emma Sophie
Lekker ontspannend, fijne massage. Werkt rustgevend, voelt zacht en warm aan, "smaakt" naar meer.
Hans
'No Show' beleid

Vanuit MonKi Voetreflex streef ik er continue naar om de beste kwaliteit van zorg verlening te bieden. Goede zorg betekent dat je snel terecht kan en dat ik mijn uiterste best doe om jou zo optimaal mogelijk te helpen. Het is jammer als je niet verschijnt voor een afspraak of onze afspraak te laat annuleert. Dit is nadelig voor andere cliënten, die mogelijk graag gebruik hadden gemaakt van jouw tijdstip. Ook kan ik als behandelaar mijn tijd niet efficiënt benutten, waardoor onnodig kosten worden gemaakt.

Afmelden afspraak?

Ik reserveer mijn tijd voor jou persoonlijk. Daarom doe ik een beroep op jou voor het respecteren van mijn tijd. Wanneer de afspraak onverhoopt niet door kan gaan, meld dat dan zo snel mogelijk, graag minimaal 24 uur van tevoren via 06-36309256 of info@monki-voetreflex.nl

Indien je voor de 2e keer vergeet om onze afspraak te annuleren of te laat bent met het annuleren van de afspraak, voel ik mij genoodzaakt om 100% van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Bel je minimaal 24 uur van tevoren af, dan breng ik geen kosten in rekening!

Dank voor je begrip.