Rozenbehandeling

Als je de voeten van een mens in handen hebt, heb je de totale mens in handen

Dit is een ontspannende luxe voetreflex behandeling die zowel los als in een behandeltraject geboekt kan worden. De etherische olie Roos werkt kalmerend en ontspannend.

Roos,  Rosa x damascena var. triginitipetala

In de 14e eeuw werd de Rosa damascena in Europa geïntroduceerd vanuit Perzië. Altijd was de roos het symbool voor het volmaakte. De roos als bloem van Venus hoort bij het hart en werkt van daaruit harmoniserend op het gehele lichaam en op zij fijnstoffelijk omhulsel. De rozenolie heeft een diepe psychische werking; brengt alles in evenwicht wat uit balans geraakt is , speciaal als dit met het energiecentrum van het hart in verbinding staat. Romeinen gebruikten de blaadjes in de geschiedenis bij feesten, Aphrodite als symbool van liefde. Anno nu is het een olie bij speciale gelegenheden; vreugde en blijdschap bij geboorte….troost en loslaten bij het sterven…..

Eigenschappen: De werking van roos otto is zeer breed: plaatselijk pijnverdovend. Een antidepressivum, ontstekingsremmend, mogelijk antiviraal, zuiverend, kalmerend op het zenuwstelsel, een hart – en levertonicum, parfumerend.

Bron: Aromecum

De rozenbehandeling bestaat uit de volgende onderdelen

Je wordt welkom geheten met een lekker kopje rozen thee.

 

Tijdens je kop thee ga je met je voeten in een warm voetbad met een heerlijke ontspannende rozen (voet)badolie.

Na het voetbad volgt een VoetreflexPlus™ massage. Er wordt gebruik gemaakt van warme massage olie met toevoeging van etherische rozenolie.

Er is keuze uit verschillende massage’s:

  • Energetische massage van de zones van het hart en bloedvaten.
  • Ontspanningsmassage
  • Therapeutische massage als onderdeel van een behandeltraject.

Duur van de massage: 45 minuten

Na de voetreflex massage worden de voeten voorbereid op de diepte reiniging middels een warmte kompres.

Klei absorbeert schadelijke, niet lichaamseigen stoffen, zonder de lichaamseigen stoffen aan te tasten. Dit masker draagt bij aan het afvoeren van de losgekomen afvalstoffen na de massage.

De voetzolen worden voorzien van groene klei aangemaakt met rozen hydrolaat, jojoba olie en geranium etherische olie. 

Terwijl het klei masker op de voeten zijn werk doet worden je handen gemasseerd.

Het masseren van de handen draagt niet alleen bij tot een weldadige ontspanning, het blijkt tevens een stimulerende  en helende werking te hebben op het gehele lichaam.

Duur van de massage: 15 minuten.

Na het verwijderen van het kleimasker worden je voeten en onderbenen voorzien van een heerlijke rozen huidolie gecombineerd met een rozen hydrolaat voor een juiste vet-vochtbalans.

Totale duur 90 minuten.                     Prijs: €75,-

**Meerprijs bij een aangekocht behandeltraject van acht behandelingen €25,- per behandeling.

Een ontzettend ontspannen gevoel. Je merkt dat Yvette met aandacht en passie aan het werk is. De druk is voor mij precies goed geweest. Ik voelde me na de behandeling enorm tot rust gekomen maar ook energiek. Hele fijne ervaring!
Anne