Ontzuren met de PH Balance VoetreflexPlus™Massage

Forgive Yourself,
for not knowing what you didn’t know until you lived through it. Honor your path. Trust your journey. Learn, grow, evolve, become, Heal.

Actie

PH Balance VoetreflexPlus™ Kuur bestaande uit drie behandelingen voor €195,-* met zolang de voorraad strekt een luxe pakket t.w.v. €50,- cadeau!

*De PH Balance kuur dient in zijn geheel bij aanvang betaald te worden om aanspraak op  het luxe pakket te kunnen maken. Deze aanbieding is niet inwisselbaar voor geld.

Inhoud Pakket

PH Balance VoetreflexPlus™

De PH Balance VoetreflexPlus™ Massage bestaat uit de volgende onderdelen

Je wordt welkom geheten met een lekker kopje ontzurende kruiden thee.

Tijdens je kop thee ga je met je voeten in een warm voetbad met Alka® basisch badzout of Zechsal magnesiumkristallen en zuiveringszout.

Na het voetbad volgt een VoetreflexPlus™ massage. Er wordt gebruik gemaakt van warme massage olie met toevoeging van etherische olie gericht op reinigen en ontgiften.

De keuze van de massage is ook hier weer gericht op het reinigen en ontgiften.

Duur van de massage: 45 minuten

Na de voetreflex massage worden de voeten voorbereid op de diepte reiniging middels een warmte kompres.

Klei absorbeert schadelijke, niet lichaamseigen stoffen, zonder de lichaamseigen stoffen aan te tasten. Dit masker draagt bij aan het afvoeren van de losgekomen afvalstoffen na de massage.

De voetzolen worden voorzien van groene klei aangemaakt met salie of rozemarijn hydrolaat, jojoba olie en grapefruit of jeneverbes etherische olie. 

Duur van masker: 15 minuten

Je benen en voeten worden heerlijk verzorgd met PH Balance creme van Alka®

Totale duur 90 minuten.                     Prijs: €75,-

Overweeg je een sap vastenkuur?

Dan is de PH Balance VoetreflexPlus™ Massage wellicht iets voor jou. Deze massage zorgen ervoor dat je via je lymfesysteem en je nieren de vrijgekomen afvalstoffen beter en makkelijker kwijtraakt. Iedere massage wordt afgesloten met een groene klei “masker” op je voetzolen. Daarna worden je benen en voeten heerlijk verzorgd met de PH Balance creme van Alka.

Het meeste effect haal je uit drie behandelingen. De eerste behandeling vind dan plaats in je voorbereidingsweek, de tweede behandeling in de week van het sap vasten, de derde en laatste behandeling wordt ingepland in de opbouwfase van je kuur. Het is dus aan te raden om je sap vasten kuur in te plannen rondom je voetreflex massage’s.

Deze massage is ook geschikt bij een vermageringskuur. Aangezien een vermageringskuur meestal wat langere tijd in beslag neemt, zal de planning van dit pakket anders zijn dan bij de sap vastenkuur. Voor meer informatie neem hiervoor contact met mij op.

Actief ontzuren zonder sap vastenkuur

Zie je een sap vastenkuur niet zitten of krijg je het niet in je agenda ingepast?

Je kunt op verschillende manieren actief “ontzuren” door bijvoorbeeld een maand geen vlees te eten, geen koffie en/of alcohol te drinken. Weinig (verzadigd) vet en veel groente en fruit te eten. Heel veel water en/of kruidenthee tot je nemen. Naast voeding kun je basische (voet) baden nemen, je huid scrubben met basische (zelfgemaakte) scrub. Veel wandelingen maken in de buitenlucht, dagelijks een diepe buikademhaling toe te passen etc.  Zo hoef je geen honger te lijden en kun je actief blijven zonder dat je je slap en duizelig gaat voelen. Ook hierbij ondersteund de PH Balance  VoetreflexPlus™ massage het ontzuren van je lichaam door de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. 

Voor meer informatie neem hiervoor contact met mij op.

Ontzuren met voetreflex
Wat was het een fijne behandeling. Eerst een lekker kopje thee met een gezellig praatje. Ondertussen een heerlijk voetbadje. Daarna een heerlijke voet en onderbeen massage. Na het bijkomen een lekker fris glaswater. Heerlijk! Dank je wel.
Mieke
ZBK-Certificaat-Kennisdag-juni2022-Yvette-Peters
Alka-Ontzurings-programma