Investering

You can’t buy happiness. But you can get a massage, which is pretty much the same thing.

Investering

Therapeutisch

  • Uitgebreide anamnese.
  • Ontspannend magnesium voetbad.
  • 45 min. Therapeutische voetreflexmassage

Duur: plm. 90 min.
Met factuur** voor de zorgverzekering
Zie behandeltraject voor meer informatie

  • Losse behandeling of vervolg behandeling van je behandeltraject.
  • Ontspannend magnesium voetbad.
  • Wensen, verwachtingen of tussen evaluatie.
  • 45 min. Therapeutische VoetreflexPlus massage.

Duur: plm. 75 min.
Met factuur** voor de zorgverzekering
Zie behandeltraject voor meer informatie

* Behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering en vallen onder complementaire/alternatieve/natuurlijke geneeswijzen. 

Behandelingen worden (gedeeltelijk) vergoed door VGZ, je kunt mij vinden onder de naam Zen Heemakers.

Bekijk je verzekeringspolis voor de voorwaarden. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.
Ontspanningsmassages / cadeaubonnen worden niet vergoed.

**Heb je geen aanvullende verzekering en hoef je geen factuur? Dan krijg je 15% korting op de voetreflexPlus behandelingen.

Wellness | Health | Beauty

Transformational Cupping®     60 min.   €85,-
Transformational Cupping®     90 min.   €114,95
Transformational Cupping®     120 min.   €139,95
Vanaf 120 min. €25,- per 30 min.

Transformational Cupping®     30 min.  VoetreflexPlus™ 30 min.   €85,-
Transformational Cupping®     60 min.  VoetreflexPlus™ 30 min.   €114,95

Transformational Cupping®     90 min.  VoetreflexPlus™ 30 min.   €139,95

Vanaf 120 min. €25,- per 30 min.

De VoetreflexPlus™ is altijd als afsluitende ontspanningsmassage van 30 min. Dus wil je langer dan 120 minuten komt er 30 minuten Transformational Cupping®  bij.

De eerste afspraak is inclusief een massageborstel, anti-cellulite olie en twee siliconen cups om tussen de behandelingen door het resultaat te onderhouden.

Meer informatie

Voorafgaand aan de afspraak ontvang je een vragenlijst om te bepalen of de massage voor jou geschikt is.

Duur 105 minuten

Dit is een vervolgbehandeling.

Meer informatie.

Duur 90 minuten

Betalen

De behandeling dient ter plekke te worden betaald. Je kan contant betalen, via een betaalverzoek  of pinnen met je bankkaart of creditkaart. Indien contant dan graag met gepast geld.

De praktijk is gelegen op de eerste etage van onze woning en daardoor moeilijker bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn.

" Yvette is een leuke, gezellige open vrouw. We hebben een gezellig kennismakingsgesprek gehad met een heerlijk kopje tjee. De behandeling was zeer ontspannend, ik was bijna in slaap gevallen. Ik ga zeker nog een keer terug en ga Yvette ook aanbevelen bij mijn vriendinnen."
Henriette

MonKi Voetreflex is sponsor van Quiet Community ‘s-Hertogenbosch.

 

Quiet Den Bosch

Quiet Den Bosch verbindt members, sponsoren en supporters in de regio. Samen armoede verzachten door elkaar te versterken. Wij geloven dat een samenleving steviger, gezonder en rijker wordt als we zorgen dat iedereen meetelt, ertoe doet. Dat geeft eigenwaarde en daardoor kracht om te leven in plaats van te overleven.

Wij werven lokale sponsors om onze members om beurten iets aan te bieden wat zij normaal gesproken niet kunnen betalen: van een tweedehands fiets tot een etentje, van een knipbeurt tot kaartjes voor een voorstelling of voetbalwedstrijd. Daarnaast geven we mensen de kans om hun talenten te (her)ontdekken en in te zetten, bijvoorbeeld als vrijwilliger: goed voor hun zelfvertrouwen én voor de mensen die ze daarmee helpen.

Heerlijk ontspannen. Voeten voelen een stuk lichter aan, goede doorbloeding. Met aandacht gemasseerd. Als het kon zou ik dit wel wekelijks willen:-)
Emma Sophie
Lekker ontspannend, fijne massage. Werkt rustgevend, voelt zacht en warm aan, "smaakt" naar meer.
Hans
'No Show' beleid

Vanuit MonKi Voetreflex streef ik er continue naar om de beste kwaliteit van zorg verlening te bieden. Goede zorg betekent dat je snel terecht kan en dat ik mijn uiterste best doe om jou zo optimaal mogelijk te helpen. Het is jammer als je niet verschijnt voor een afspraak of onze afspraak te laat annuleert. Dit is nadelig voor andere cliënten, die mogelijk graag gebruik hadden gemaakt van jouw tijdstip. Ook kan ik als behandelaar mijn tijd niet efficiënt benutten, waardoor onnodig kosten worden gemaakt.

Afmelden afspraak?

Ik reserveer mijn tijd voor jou persoonlijk. Daarom doe ik een beroep op jou voor het respecteren van mijn tijd. Wanneer de afspraak onverhoopt niet door kan gaan, meld dat dan zo snel mogelijk, graag minimaal 24 uur van tevoren via 06-36309256 of info@monki-voetreflex.nl

Indien je voor de 2e keer vergeet om onze afspraak te annuleren of te laat bent met het annuleren van de afspraak, voel ik mij genoodzaakt om 100% van de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Bel je minimaal 24 uur van tevoren af, dan breng ik geen kosten in rekening!

Dank voor je begrip.